Verzenden en retourneren

 

Verzending uiterlijk de volgende werkdag

Bestellingen die voor 16 uur geplaatst en betaald zijn, gaan meestal dezelfde dag nog mee met de post. Mochten we dat door drukte of andere omstandigheden een keer niet halen, dan gaat je bestelling in elk geval de volgende werkdag op de post (zaterdag en zondag zijn wij gesloten en haalt PostNL de brievenbuspost ook niet op, dus vrijdag besteld is uiterlijk maandag verzonden). 

 

Verzendkosten Nederland

 • Bij bestellingen onder de € 40,-  brengen wij standaard € 1,95 verzendkosten in rekening. Om onze verzendkosten laag te kunnen houden verzenden we dan zoveel mogelijk met de gewone brievenbuspost, zonder track & trace. 
 • Bestellingen vanaf € 40,- worden gratis verzonden én met track & trace, zodat je je pakje kunt volgen. Je ontvangt je pakje dan als traceerbaar brievenbuspakje of bij grotere bestellingen via de pakketpost. 

 

Verzending België

Goederenpost naar het buitenland mag sinds januari 2020 niet meer als brievenbuspost worden verzonden. Hierdoor zijn de verzendkosten erg hoog geworden op de gemiddelde orderwaarde van onze webshop. Goede Sier Maken is maar een kleine webshop en komt niet in aanmerking voor voordelige prijsafspraken met verzenders naar het buitenland. Daarom moeten we de hoge verzendkosten voor een verzending naar het buitenland helaas doorberekenen. Een pakje met track & trace verzenden kost nu eenmaal € 13,- . De 21% btw die ik over de in rekening gebrachte verzendkosten moet afdragen neem ik dan als verlies op een verzending naar België. 

Kleine bestellingen kunnen eventueel ook als brievenbuspakje worden verzonden, maar dan kun je je pakje niet traceren en aanvaard ik geen risico voor schade of verlies tijdens de verzending. Kies je hiervoor? Maak dan gebruik van de kortingscode VERB2022. Hiermee wordt er 5 euro van de verzendkosten afgetrokken en dan verzend ik je bestelling dus als gewoon brievenbuspakje. 

 

Verzending overige landen

Wil je je bestelling naar een ander land laten verzenden? Dat kan, maar is niet standaard in ons bestelsysteem ingevoerd. Neem even contact met ons op via info@goedesiermaken.nl met je verzoek, dan overleggen we over de mogelijkheden. Houd rekening met verzendkosten conform tarieven PostNL of andere gekozen vervoerder.

 

Verzendwijze:

 • Kleine pakketjes verzenden we via brievenbuspost (voor buitenland verplicht via pakketpost), grotere bestellingen gaan met de pakketpost mee.
 • We verzenden in principe uiterlijk de volgende werkdag na ontvangst van je betaling. De meeste bestellingen gaan zelfs dezelfde werkdag nog mee met de post.

 

Retourneren:

 • Artikelen die onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen mag je binnen veertien dagen na ontvangst retourneren, conform het wettelijke herroepingsrecht.
 • Hiervoor dien je ons, bij voorkeur per e-mail, te laten weten dat je (een deel van) je bestelling retourneert: geef aan welke producten je terugstuurt, wanneer je deze hebt besteld en/of ontvangen, wat je naam en adres is. Je kunt ook het formulier Herroeping downloaden om in te vullen en op te sturen of te mailen. In dit document vind je ook informatie over het wettelijk verplichte herroepingsrecht voor webwinkels, waar wij ons natuurlijk aan houden.
 • We stellen het op prijs als je ook even laat weten wat de reden van retourzending is, maar je bent dit wettelijk niet verplicht.
 • Je kunt je retourzending sturen naar: Goede Sier Maken, Vanvitelliweg 3, 5624KJ Eindhoven. De verzendkosten hiervoor dien je zelf te betalen.
 • Wij storten je aankoopbedrag dan binnen drie werkdagen na ontvangst van de retourzending terug op je rekening.

 

 

 

 

Verzending in Nederland

 • Standaard verzendkosten Nederland € 1,95
 • Bestellingen vanaf € 40,- worden gratis en mét track & trace verzonden

Verzending naar België

Meer weten over de verzending naar België? Klik hier

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Social Media

   

 

Veilige betaalmethoden

  

     

   

© 2014 - 2022 Goede Sier Maken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel